Ozajstné kusy mäsa, žiadne odrezky
Žiadne odrezky, len kvalitné rybie filety s majonézou a zeleninou si tu priateľsky nažívajú už desiatky rokov. Zatiaľ nenastal žiaden rozchod, žiadna ponorka.
Do legendárneho rybieho šalátu na Slovensku – „červenej“ Tresky Exklusiv – používame primárne mäso tresky aljašskej, ktorá pochádza zo severnej časti Tichého oceánu. Na výrobu používame celé filety mäsa, žiadny rybí separát. Ryby sú vyfiletované a zamrazené vždy do 24 hodín od vylovenia, čo znamená, že tak získavame najkvalitnejšiu surovinu. Hĺbkovo zamrazené pri konštantnej teplote ostávajú počas celej cesty k nám.
Kvalitné rybie filety + zdravá zeleninka + chutná majonéza = dokonalá symbióza
Bloky mäsa putujú do zariadenia, kde sa rozmrazia horúcou parou. Potom sa mäso uvarí, a to šetrným spôsobom novou technológiu, ktorá v ňom umožňuje zachovať čo najviac prirodzených živín. Následne sa rozdrví na menšie kúsky, namarinuje a čaká na zmiešanie s ostatnými ingredienciami – doma v závode vyrábanou majonézovou omáčkou s použitím repkového oleja bohatého na omega-3 mastné kyseliny a zdravou zeleninou, ktorá tiež prejde procesom marinovania. V žilinskej treske nájdete len mrkvu a kvaku, ktorá bola hlbokozmrazená úplne za čerstva, aby si uchovala všetky svoje živiny.